torsdag 8. februar 2018

Mini sko-kort

I dag har jeg  lyst til å vise fram et  sko-kort jeg har  laget til en  venninne som  nettopp har  rundet  50.
Dette  ble et  litt annerledes  kort  i ogmed at skoen er så liten. Litt  vrien å få pen men det gikk seg til..tilslutt.Grunnen  var at jeg  ikke fant en eske  som jeg  kunne  dele  opp så jeg var nødt til å få den inn på et  12x12 ark og at  sidene  må være  litt  høye   pga  hælens  høyde.


 Som du ser  så er ikke denne  skoen stor.Jeg har brukt mønsterpapiret  muligheter fra  Papirdesign,gullfolie til hælen  og  lilla kartong til å  punche ut  borden  rundt. 
 Skoen ble så limt til  kortet ,som er skåret ut med  Cricut  kuttemaskin. For å  lukke kortet  hadde  jeg  et perlebånd som  jeg  trædde  rundt  kortet.
 inni skar jeg ut en  bord  som jeg  monterte et  skrive-felt  på.Denne samme borden er  også under skoen. Så lagde jeg en "lomme" for  gavekort, der jeg kuttet ut tallet 50 og limte  på Gratulerer.
 Deretter  lagde jeg  esken. Sommerfugl arket  fra Papir design  brukte jeg  på lokket  og  rammen  rundt vinduet   på esken. 
På  lokket   kuttet jeg  også til et vindu  der jeg  la  på tallet  50  og  navnet  til  jubilanten. 

1 kommentar:

  1. Tusen takk for den utrolig flotte krasjonen jeg fikk av deg:)
    Ønsker deg en fin kveld:)
    Clemzy Karin D

    SvarSlett

Kort med folie-tape

I dag har jeg prøvd meg på  folie-tape. Mitt barnebarn fyller 17 år og gutter i den alderen syns jeg er veldig vanskelig å lage  kort til. ...